mandag 20. februar 2012

Fastelaven uten boller



Deilig med late og rolige søndager sammen med min kjære. Denne søndagen var været ute akkurat passe surt til å tilbringe tiden inne. I den blå timen ble det kaffekos, med fyr i peisen og levende lys overalt i stuen.



Jeg hadde en deilig skjokoladekake i fryseboksen.Måtte bare lage skjokoladefrostingen. Kaken heter The Devil's foodcake. Oppskriften fikk jeg herfra . Fant oppskriften på data, etter at jeg hadde sett på Nigella Lawson på tv. Hun presenterer maten så fint. Denne kaken er en skikkelig kaloribombe, og passer utmerket til god kaffe. Gubben syntes det var en helt grei erstatning for fastelavensbollene. Noe jeg synes er noe oppskrytt allikevel. Gjærbakst og krem er liksom ikke "my cup of tea". Jeg har noe av frostingen inni kaken også i tillegg til ripsgele. Noe som gir kaken et litt friskere preg.



 Engelen jeg fikk av min kjære til jul lyser fint opp når mørket kommer smygende. Den flotte orkideen med den koselige krukken, fikk jeg til morsdagen av min datter og hennes venn.


Ekstra koselig er det å bruke Pipserviset. Koppene har jeg kjøpt litt etter litt. Har seks stykker nå. To av hver farge. Til jul fikk vi penger fra min far, og da kjøpte jeg seks fat til koppene. Serviset er så koselig og søtt. Skikkelig sukkertøy for øyet.


Hver dag har sin egen glede. Ser du det, vil du tåle mer.
Husk at i morgen er en annen dag. Livet er ikke å ha det, men å ta det.
La livets gode sider kaste lys over de mørke.