mandag 6. juni 2016

Sommerhekling




Livet er tørt og varmt for oss på Vestlandet disse dagene. De siste to ukene har jeg kost meg i hagen med hekling, hagearbeid og barnebarn. Søte farger og søtt barn

 
Teppet jeg begynte på var i utgangspunktet ment som et resteprosjekt. Hadde litt garn igjen fra forrige prosjekt, men selvsagt ble jeg så ivrig at nytt garn har banet seg vei inn i huset mitt.

 
Har ikke noe mønster på dette teppet. Bare vanlige oldemødre som blir heklet sammen "as you go". Jeg bruker denne metoden.
Setter sammen fargene etter hvert. Litt forskjellig ull og superwash. Jeg bruker garnet Lima fra Drops rundt hver rute, og til å hekle rutene sammen.


I hagen blomstrer det så fint nå. Her er Alyssum. Jeg er så glad i den stauden. Fint sammen med den hvite Snøsløyfen.



Her har jeg en stor Trepeon som blomstrer for første gang i år. Kry da vet du.




Barnebarnet lager "kaffe" i små dukkekopper. Denne tulipanen synger på siste verset, men du så nydelig. Fargene passer så godt til teppeprosjektet mitt.



 
 
 
Vet ikke helt hvor stort teppet blir, men nå har jeg masse garn igjen så jeg får vel bare holde på. Litt innimellom arbeid dette her. Jeg holder på med noen gensere også. Legger det vel ut etter hvert tenker jeg. Ønsker dere alle en fin ny uke.