lørdag 15. mai 2010

Gjenbruk

Jeg har hatt denne gamle kurvstolen leeenge, som dere ser under her. Den ser ut som om den har vært gjennom litt av hvert. En gang var den gylden og blank, men det var den gang min svigermor eide den. Hun gav den videre til min sønn. Der stod den og vansmektet. Først i en krok, og så havnet den på terassen hans. Der ble den glemt. Helt til jeg fikk øye på den, og fikk store planer om kreativt gjenbruk. Det er fire år siden...
Jeg ble sprøyte spraygal. Det er jo så "in" å spraye alt. Jeg begynte friskt. Tenkte at jeg får begynne under. Det var dumt tenkt, for da gikk det to spraybokser bare der. Fire spraybokser etter de to første, var jeg slett ikke fornøyd. Stolen så grå og shabby ut. Gubben kommenterte at den var vel finere før jeg begynte å spraye.
Jeg var ikke helt enig, men var slett ikke fornøyd. Har jo sett andre bloggere vise lekre sprayprodukter i fleng. Dette må jo jeg få til også. Av og til er hellet bedre en vettet. Jeg fant en gammel malingsboks med blank antikkhvit maling. Riktignok med noen klumper i. Men pytt. hva gjør vel det? Jeg rørte til jeg så mannen med ljåen. Så slo jeg til, og malte hele stolen med oljemaling i to omganger.  Resultatet ser dere på det nederste bildet. Stolen ble faktisk fin, hvit og blank.