mandag 12. desember 2011

Adventstid


I år er jeg så sein med å pynte. Tok meg på tak i dag, og fant noe vinterhvitt pynt til kjøkkenvinduet. Snøflakene har jeg heklet etter Lucys oppskrift. Hun har bloggen Attic24 og er helt fantastisk til å hekle. I tillegg legger hun ut oppskrift. Trinn for trinn, så hvem som helst med ti tommeltotter kan greie å følge med. Puten på bildet under her er også heklet etter hennes oppskrift.


Kjøpte en ny lyslenke på Ikea. Litt for blått lys, men allikevel koselig å se ut på når kvelden kommer. Jeg synes det hører med å ha lyslenker på terassetujaen.Min bedre halvdel har ikke sett den ennå. Han synes jeg har vært så flink han. Fordi jeg ikke har startet pyntingen ennå. Han synes gjerne at det blir litt i overkant med dill og dall til vanlig. Nå sitter han i dyp konsentrasjon nede på hjemmekontoret, og er helt uvitende om at nå har fruen fått pyntelysten igjen.

Søndag var barnebarnet på 18 mnd på besøk. Da bakte vi pepperkaker av Ikeadeig. Den er så god.
Småen deltok veldig ivrig. Likte best å smake på kakene da, men det er helt greit. Han kan kunsten å kose seg. Mmm.. gjentok han for hver pepperkakebit.


På håndarbeisdfronten har jeg laget en  ny hals.


♥ ♥‎ Godhetens skåler blir aldri tomme. Når vi øser ut fra dem , blir de bare fullere. ♥ ♥