fredag 20. november 2015

Min dag i dag
Det er min dag i dag. Siden jeg har arbeidshelg med tre nattevakter, mekka jeg en kake, og litt til for et lite formiddagsselskap. Svigersene kom innom, og det ble koselig. Er litt kry over koppene mine, som er svært gamle, og vanskelig å få tak i. Blå Fasan fra Egersund. Jeg har kjøpt de via en side på Facebook som heter gamle Antikk/retro -kjøp& salg. Masse gammelt og fint å få tak i der.


Her har jeg strikket en poncho. Den har blitt mitt favorittplagg, og er strikket av garnet Puno
Alpakka fra Rauma Ullvarefabrikk. Oppskriften som er en gratisoppskrift fant jeg her.Ponchoen strikkes i en hel lengde, og kan brukes på to måter, som dere ser på bildet. Garnet er så mykt og godt. Det bør det nesten være for garnet var dyrt.


Begynte på nok en poncho for å prøve ut det nye garnet til Drops som heter Melody. En litt rimeligere variant. Slett ikke noe dårlig garn dette heller. Passer godt til prosjekter på tykke pinner. Her brukt pinne nr 7, som til den første ponchoen.


Det ble en god og myk poncho. Det går i blått som dere ser. Når jeg skal velge den fineste fargen ender jeg ofte opp med blått. Oppskriften til denne fant jeg her hos Lises hjertegleder.