mandag 5. september 2011

Sirkler


Ny morsom boks til å ha i veska, eller på jobben. Akkurat passe til noen teposer. Helt topp for meg. Morsom og fargerik også. Kjøpt hos Søstrene Greene i Bergen. Garn til et nytt teppe er innkjøpt, og de første prøveutkastene til et nytt teppe er i gang. Sliter litt med sammenheklingen, så det blir bare litt prøving og feiling nå til å begynne med.


Det går i sirkler denne gangen. Sirkler i kvadrat. Naturligvis ser jeg sirkler overalt jeg nå. Ringblomster og agurker minner meg på heklingen. Det er jo lov å leke seg litt av og til....


Har jeg ikke valgt lekre sommerlige farger til sirklene mine kanskje? Satser på sommerfarger, for dette teppet blir nok ikke ferdig før neste sommer tenker jeg.Sammenheklingen går i hvitt, og det er ikke lett å følge oppskriften. Det blir liksom ikke helt pent. Lurer på om jeg ikke skal finne på en annen måte å hekle det sammen på. Aller best liker jeg å sy lappene sammen, men det går ikke med dette teppet. Jeg liker at det ser pent ut når det er ferdig, og det blir penest når jeg syr lappene sammen synes jeg.


Sirkler i blomsterfryd. Hi hi...


Sirkler i stabler...


Dette var bare en "prøvekjik" på hva jeg holder på med nå. Må vel ha et par hundre sirkler til tenker jeg. Så er vi i gang med en ny septemberuke, og akkurat nå titter sola fram her jeg er. Må ut og ønske den velkommen. Ønsker en fin  ny uke til alle dere som titter innom bloggen min.

                           Jeg sirkler videre.