onsdag 5. februar 2014

Et trådbolle


Som jeg har vist før, så samler jeg på alle tråder og småtterier fra strikking og hekling. Trådene havner opp i norgesglassene mine. Plutselig hadde jeg to fulle glass med avklipte tråder. Fint å se på? Javel, men kunne det brukes til noe da? Tenk det kunne de. På min vandring i blogglandia havnet jeg på denne siden hos en trivelig blogger. Hun heter Marianne, og lager masse fint.Oppskriften finner du på bloggen hennes. Hun linker videre til en annen blogg for oppskrift på limet. Limet ligner litt på tapetklister,og her får du grise og klatte. Som dere ser tok jeg plastfolie rundt en bolle. Satte denne på et folieark, og lot det stå til. Aluminiumsfolien er grei å ha slik at det ikke blir limsøl på bord og benker. Min bolle tørket i løpet av to døgn.


Hva skal bollen så brukes til? Bollen ble ganske hard og stiv. Her har jeg satt en plante oppi. Kan godt brukes. Man kan snu den opp ned, klippe et hull og du har en lampeskjerm. Bare å bruke fantasien. 
 Jeg må nok jobbe litt med kanten øverst. Ble litt ruklete der. Neste gang blir det nok en finere bolle. 


Her er absolutt rom for forbedring. Kanten rundt ble litt "kunstnerisk" som dere ser. Artig med alle fargene da. Kanskje blir det flere trådhistorier herfra etterhvert.