tirsdag 19. november 2013

Ta dah

Endelig ble Sjøteppet mitt ferdig. Jeg har brukt lang tid på det. Begynte tidlig på nyåret 2013. Var tre måneder i Amerika, og da hvilte teppet hjemme. Veldig enkelt å hekle dette teppet, så det har siden vært bilturarbeid. Enkle ruter som hekles sammen etterhvert.


Det skal brukes på hytten vår ved sjøen. Derfor har det fått navnet Sjøteppe. En herlig blanding av sjø, tang, sand og bergfarger. Noe som minner meg om sjø. Synes jeg kjenner lukten av tang og tare allerede.


Her blir det mange bilder altså. Det er jo så kjekt når et så stort prosjekt blir ferdig, å belyse arbeidet fullt ut. Yess..I like it. I love it.


I dag kom snøen her i Bergen. Lyset er ikke så bra inne til fotografering, så jeg spanderer en lekestund ut i hagen for mitt nye vidunder.


 Herlig crispy vær med hvit melisglasur. Så rent og fint. Mitt nyvaskede, og dampede teppe tok sjansen, og ble med ut.Da kan en jo ikke unngå at noen snøballer kommer fykende. Litt snødryss pynter bare opp.


Målene : 203 X 133
Garn: Flere sorter babyull, Sisu og noe tynn alpaca.

Kanten rundt har vært veldig kjekt arbeid. Fant en fantastisk god tutorial hos Sandra som har  bloggen Cherry Heart. Dere finner oppskriften her.