tirsdag 29. august 2017

Riddari
Lenge siden sist jeg var her inne. Denne sommeren har vært svært travel for meg. Både med jobben og ferien. Det ble et langt fravær fra bloggen. Nå er jeg i normalen igjen heldigvis. 


Pinnene har gått likevel. Noen gensere har det blitt i sommer og. Utrolig hva man får gjort når man er bilpassasjer. Gubben kjører, og jeg strikker. Det ble Riddari til Gubben og til barnebarnet. Begge er strikket i Dropsgarnet Nepal. Barnegenseren i størrelse 8 år. Fant ikke mønster for barn, men i Islandsstrikkeboka var det oppskrift på andre barnegensere. La opp etter annen oppskrift, men fulgte fellingene som på voksengenser. Funket bra det. Dette skal være tykke utegensere til å bruke på hytten. En liten gave har det også blitt i sommer. Størrelse 1,5 år. Snøløvgenser. Her fikk jeg hjelp fra en Instagramvenn til å finne maskeantall. Det gikk bare to rosa nøster til denne. Pluss en liten hvit rest.


På hytten har jeg malt denne sommeren. Prøver å få det litt lysere rundt oss. Veldig høyt under taket, så det tar sin tid. Kjekt blir det ihvertfall at det blir lysere. Her har gangen blitt grå.