mandag 22. november 2010

Bursdagshelg

Denne helgen hadde jeg gebursdag. Lørdagen ble jeg et år eldre. Egentlig helt greit. Livet er en gave, og hvert nytt år, en ny mulighet.


Første del av dagen tilbrakte jeg sammen med mitt lille barnebarn. Vi gikk tur, og var innom et julemarked på vår vei. Der kjøpte vi julekaker, sokker til ham og en liten strikket katt med vippeskjørt. Gubben sluttet seg til oss litt seinere. Greit å ha litt muskler når vi tar lørdagshandelen. 
Hjemme igjen er det så koselig å tenne lys, og pynte med blomster jeg har fått på dagen.


 

Hyasinter i nye Greengateskåler gir litt julestemning.
Fra gubben fikk jeg flotte støvler og en hvit orkide. En lilla orkide far svigersene. Fra min datter et gavekort til en koselig butikk i byen. En spesialbakebutikk hvor de har all slags utstyr til koselig kakebaking.  Gleder meg til å ta en titt innom butikken. Konfekt ble det også på meg. Koselig familiebesøk med pizza, kaffe og kaker.


Alder er som å bestige et fjell. Man blir nok litt andpusten, men får en mye bedre utsikt.

Ingrid Bergman


Veldig trivelig å ha besøk. Ikke minst av en sånn liten krabat. Her ligger mitt lille barnebarn og "prater" med seg selv, og alle som var på besøk. Vår lille godklump har alltid et smil på lur. Han er nok den største gaven jeg har fått dette året. Gleder meg til årene som kommer.