fredag 20. juni 2014

Mange ting på gangDet skal jo være så avslappende med håndarbeid, men akkurat nå er jeg faktisk litt stressa. Har starta med for mange prosjekter. Holder på med et rilleteppe som dere ser lenger ned i innlegget her. Veldig kjekt, men..så holder jeg på med dette teppet også Crochetmoodblanket 2014. Dere ser det her. Et Instagramprosjekt. Jeg ligger langt etter skjema der. Skal lage en lapp for hver dag hele året. Jeg er vel opp i femti lapper der nå. Langt etter med andre ord.


Så skjer det av og til at jeg bare må gjøre noe jeg forelsker meg pladask for. Se på disse hexagonene her da. Så de hos denne dama på Instagram. Hun er så flink, og lager egne mønstre som hun selger. Jeg måtte bare herme. Ja jeg er en hermekråke... Ok..med et norgesglass fylt med bittesmå nøster med babymerino fra andre prosjekter, ble disse søte vintagehexagons til. Ren herming fra Madebyanita. For dere som vil se hennes side på Instagram finner dere henne her.


Litt Cola, chips og kjeks hjelper mot stress.


Ble heldigvis ferdig med denne traktorgenseren da. Den er i størrelse 2 år. En kollegas lille sønn fikk denne. Strikket i  Pure thin alpaca fra pickles. Samtidig har jeg en Nancykofte på gang i mørkeblått. Må komme tilbake med bilder av den. Har strikket bolen ferdig, men må rekke opp hele greia. Ser jeg har strikket for løst. Henger rundt meg. Ja ja, får la det bli et langtidsprosjekt.