fredag 20. juni 2014

Mange ting på gangDet skal jo være så avslappende med håndarbeid, men akkurat nå er jeg faktisk litt stressa. Har starta med for mange prosjekter. Holder på med et rilleteppe som dere ser lenger ned i innlegget her. Veldig kjekt, men..så holder jeg på med dette teppet også Crochetmoodblanket 2014. Dere ser det her. Et Instagramprosjekt. Jeg ligger langt etter skjema der. Skal lage en lapp for hver dag hele året. Jeg er vel opp i femti lapper der nå. Langt etter med andre ord.


Så skjer det av og til at jeg bare må gjøre noe jeg forelsker meg pladask for. Se på disse hexagonene her da. Så de hos denne dama på Instagram. Hun er så flink, og lager egne mønstre som hun selger. Jeg måtte bare herme. Ja jeg er en hermekråke... Ok..med et norgesglass fylt med bittesmå nøster med babymerino fra andre prosjekter, ble disse søte vintagehexagons til. Ren herming fra Madebyanita. For dere som vil se hennes side på Instagram finner dere henne her.


Litt Cola, chips og kjeks hjelper mot stress.


Ble heldigvis ferdig med denne traktorgenseren da. Den er i størrelse 2 år. En kollegas lille sønn fikk denne. Strikket i  Pure thin alpaca fra pickles. Samtidig har jeg en Nancykofte på gang i mørkeblått. Må komme tilbake med bilder av den. Har strikket bolen ferdig, men må rekke opp hele greia. Ser jeg har strikket for løst. Henger rundt meg. Ja ja, får la det bli et langtidsprosjekt.

15 kommentarer:

 1. Så mye fint du holder på med! Traktorgenseren var helt supernydelig!:)
  Alltid godt med chips,kjeks og cola:))
  God helg!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Hallo
  Hjelper det at jeg også har mange prosjekter på gang, eller???
  Et strikkateppe, og to hekletepper. Det ene er nesten ferdig. Monterte oldemorsruter, og egentlig litt i bruk, men det er for lite, og skal ha noen rader med ruter til, pluss kant rundt. Det andre er i samme ruter, men i andre farger, og ikke monterte. Strikkateppet er litt under halvveigs .....
  Men jeg strikker både en jakke og en Mariusgenser, og sikkert noe annet i UFOposene mine...uff
  Men , det er godt vi er flere med det samme " problemet".
  Vi koser oss jo med det, og med chips, cola og kjeks, kan det bli noe bedre eller hva?
  Jeg sitter faktisk å lurer på om jeg skal ta et glass vin, jeg?
  God helg, og lykke til med de flotte prosjektene du holder på med.

  SvarSlett
 3. Med så mye inspirasjon det er på nettet er det lett å bli frista til mange prosjekter på en gang. Jeg prøver å være streng med meg selv, blir så stressa hvis det er mange ting på gang :) De heksagonrutene er nydelige, og så fine farger også. Du er så flink til å lage fine tepper. Traktorgenseren var også skikkelig tøff! Ergerlig når en må rekke opp, men skal en bli fornøyd må det til noen ganger. Lykke til videre med kofta. Ønsker deg en riktig god helg og kos deg med håndarbeidet :)

  SvarSlett
 4. Åååå, så mye fint du holder på med!! Nydelige hexagonlapper♡♡ -det blir et flott teppe!!
  Flott den traktorgenseren også, så produktiv du er!! :-)
  Ha ei riktig fin helg!

  SvarSlett
 5. Du må ikke stresse, bare kose deg med alt det fine handarbeidet ditt! Jeg falt også for de hexagonlappene! Den traktorgenseren har jeg også tenkt på, men tror det må komme et ønske først.

  Riktig god helg fra Ingunn og Selbu-vottene

  SvarSlett
 6. Fine ting du er i sving med.
  Særleg hexagonlappane er herlege.
  Fin midtsommarhelg frå Anne-Mari

  SvarSlett
 7. Hihi, det høres kjent ut! Pr i dag har jeg "bare" tre prosjekter på gang, men to av dem er langtidsprosjekter. Mye fint du holder på med. Nydelige hexagoner :) Fargerike og sommerlige.
  Klem

  SvarSlett
 8. Anonym22/6/14

  Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 9. Mye fint håndarbeid her ja :-) Jeg har utallige prosjekter på gang alltid, jeg har nemlig et stort behov for å bytte prosjekt etter form, humør og anledning;-) Det er bare å stresse ned og nyte de fine øyeblikkene. God søndag!

  SvarSlett
 10. Wow, så mange fantastiske prosjekter du holder på med, kan jo skjønne at du blir litt stressa! Men, kjenner jeg deg rett blir du nok ferdig i tide ;-) Her er det ikke blitt gjort noe håndarbeid på LENGE dessverre. De nærmeste jeg har vært håndarbeid er å sy på et speidermerke på sønnen sitt speiderskjerf :-O

  Ha en herlig uke og lykke til med alle prosjektene ;-)

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 11. Kjenner meg godt igjen i det å "føle stresset" omkring håndarbeidet. Jeg har jo egentlig ikke noe typisk tidsfrist for noe av det jeg lager, men jeg tror at det blir laget en inni hodet mitt. Som hele tiden sier at jeg må skyndte meg å bli ferdig (så jeg kan få begynt på noe nytt, haha...)
  Men jeg syns du får laget en hel masse jeg. Og jeg skjønner godt at du ville "herme", det var jo så mye fint hun hadde laget! (Og det gjør du også, altså. Bare så du vet det!) :)

  SvarSlett
 12. Åh, så godt å se at flere "lider" av samme symptomer ;) har jeg 4-5-6 på gang så har jeg en tendens til å bli litt stresset, litt av redsel for at noe blir liggende - noe jeg egentlig ikke vil :) men du verden kjære dame, her var det jo masse flott å se da, helt herlige lapper - ei herlig dille :) og en flott guttegenser, og dette teppet du holder på med, gosj; så lekkert! Blir det masse tråder her tro, eller tar du dem med deg hele veien med et fint resultat på sidene? :) du er bare sååå flink med farver - nydelig alt i hop! :)

  SvarSlett
 13. Oh ja jeg har flere strikkeprosjekte i arbeid også... og det er flott når et prosjekt er fullført :-)))
  Deilig er traktorgenseren, so vakker er mønsteret. Og teppene bli riktig fin også... fine farger.
  Jeg er veldig spent på nancykofte. Drømmer jeg!!! Men nå jeg vil greie dobbelstrikke... først.
  Jeg håper du hadde fantastisk sankthansaften. Ha en riktig in uke dertil. Hilsen fra Viola

  SvarSlett
 14. Her var det mye fint, Likte godt de flotte lappene :)
  Jeg har også mye forskjellige prosjekter på gang da kan jeg ta frem det jeg er i humør til :)
  Ha en strålende tirsdag.

  SvarSlett
 15. Anonym25/6/14

  Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett