søndag 8. juli 2012

SommerglederSommerferien går så alt for fort. Sukk.... Det fineste med sommerferien  for meg er å få være på hytta, og bare kose seg. Litt arbeid blir det jo også. I fjor satte vi opp et stort tilbygg på hytta, og i år er det innvendig arbeid. Gubben tar alle store tunge tak. Jeg lunter med og lager litt kos for ham innimellom. Her har jeg  heklet noen koselige utelykter. (syltetøygass inni)


 Lager en liten "Happy Hour" av og til. Denne gangen ble det Cola med is og lime. 
 Forfriskende og godt i det fine været vi har fått oppleve i denne tidlige sommerferien vår.


Det kjekkeste jeg vet er å plukke ville blomster å sette i vann. Disse Revebjellene ble et vakkert blikkfang mot den gamle steinmuren på tomten vår.


.

 Vakre blomster. Ikke sant?Denne buketten ble plukket på en "Stikkuttur" vi hadde. Stikkut er en turkonkuranse som foregår på Nordmøre og i Romsdal. Toppturer og mindre turer. Veldig kjekt å være med.


Buketten er satt sammen av markblomster av mange slag som vokser her på Nordmøre. Akkurat i juni og juli bugner det med vakre markblomster over alt. Denne buketten satte jeg  på min mors grav. Min mor Ruth var veldig glad i markblomster. Hun malte bilder, og mange  med flotte blomster fra naturen. 
Sånne "smykker" gir meg en god følelse. Faktisk velvære å se på.