mandag 31. januar 2011

Broomstick lace


For en tid siden kom jeg over et innlegg hos bloggeren i Hjerterommet. Hun hadde laget to herlige blå tepper.Du finner teppene her. Drømmen om å lage make er foreløpig utsatt på ubestemt tid. Jeg må ha en pinne nr 25 mm. Har ennå ikke funnet det. Hvis noen som bor i Bergen vet hvor jeg kan få kjøpt så stor strikkepinne:  feel free to tell.


Det er altså Broomstick lace  som er mønsteret  teppet skal hekles med. Også kalt påfuglmønster eller kosteskaftmønster.  Jeg synes det blir lekkert. Har prøvd meg på å lage et skjerf. Bruker babygarn fra Nille. Mykt og godt, og jeg skal ha det selv. Hvis det blir ferdig da.Bruker pinne nr 10 0g heklenål 3,5. Jeg er på øvelsesstadiet ennå.   Jeg synes det er gøy å hekle på denne måten. Oppskriften finner du her.

Ny strikkekraveNy uke og nye oppgaver venter. Denne uken har jeg masse på tapetet. Best å ikke slite seg ut på forhånd. Da blir jo alt dobbelt så tungt. Det regner og blåser, og værmeldingen viser stabilt dårlig vær. Toppers. Jeg kan iallefall glede meg over en ny varm hals jeg har strikket meg. Har brukt Cortina soft. Oppskriften fant jeg her. Jeg er ofte innom Ingrids blogg. Makan til dame som gavmildt har delt av sine oppskrifter. Takker og bukker, Ingrid.Hun har nå endret litt på det og viser bare ideene sine. Hun har mange flotte egendesign. Kikk gjerne  innom henne.


Jeg vil ønske dere alle en fin ny uke.