mandag 9. desember 2013

Mens vi venter


Mens vi venter på at jula skal komme, er det koselig å lage noe som bidrar til kosen. Noe å pynte med. Enkelt er bare en fordel, spør du meg. Jeg fant oppskrift på disse koselige stjernene, og siden har jeg blitt hekta.


Bare tre omganger med heklenålen og så...ferdig. Kjekt å jobbe med noe som går så fort. Stjernene spretter formelig ut av hendene. Det blir mange på en kveld. Laget en bunke til datteren min som skal ha juletre selv for første gang i år. Da er det kjekt med noe hjemmefra. Stjernen blir som den gule du ser i midten her. Litt rund i kantene. Derfor dusjer jeg stjernene med vann, og strekker de med nåler i spissene. Til slutt sprayer jeg stjernene med stivelse. Noe som heter STIFF.
 Så lar jeg stjernene tørke over natten. De blir stive og fine. Nydelig julepynt.


Jeg har brukt restegarn av bomull, og noe glittergarn jeg hadde. Jeg synes bomull var best å jobbe med. Finest resultat også. Oppskriften finner du her hos Sandra som har bloggen  Cherry Heart.

Veldig lett å lære disse tre omgangene. Når oppskriften først er inne og det sitter i fingrene går det nærmest av seg selv. Prøv du også, mens vi venter. Jeg sender dette innlegget til Pinnekrokens desemberutfordring.