onsdag 14. september 2011

Hva får du for en tier i dag?


I dag har jeg snopt meg litt igjen. Ikke dyrt, men lekkert allikevel.


På Kremmerhuset slo de til med 10 kronerstilbud i dag. Da er ikke denne fruen sein om å sikre seg godbitene. Det ble lyseblå og lys rosa lysestaker. De blå for telys, og de rosa for talgelys. Måtte bare skynde meg hjem for å pynte litt da vet du.


De rosa stakene kom i kjøkkenvinduet sammen med en Hortensia jeg kjøpte på Europris for bare 39 kr. Bildet ble litt mørkt. Vi er jo ikke akkurat plaget med sol her i Bergen for tiden. Desto viktigere er det jo å pynte litt da.


Måtte bare ha denne telysestaken også.  Den passer så utrolig godt sammen med den flotte potteskjuleren som min oldemor kjøpte på auksjon for lenge siden. Jeg fikk den av min mor for 27 år siden. Hun likte at jeg var glad i gamle ting. Hawairosen fikk jeg på ICA for 49 kr.


Mye nytt på en gang.  Bare en tier pr stykk. Ikke verst.

I mitt neste innleg skal jeg ha en Give away. Lenge siden sist jeg hadde det. Jeg har nesten 180 følgere, og nærmer meg 50000 besøk. Har grunn til litt feiring da. Over her ser dere litt av en av premiene. . Jeg skal nå ha meg en runde rundt til de forskjellige bloggene jeg følger. Vi sees i blogglandia.