søndag 17. januar 2010

Kaldt ute, varmt inne.

Her har vi resten av mine to Amaryllus. Klippet av den siste og satte den i vann. Det er fine dager nå i januar. Snø på fjerde uken. Supert. Jeg har en liten friperiode nå, og mye skal gjøres i hus og hjem, men jeg må ha litt kvalitetstid for meg selv også. Ikke noe er bedre enn å sitte i stua med fyr i peisen, og bare kose seg. Her holder jeg på med å strikke et skjerf. Oppskriften har jeg fått fra en som har bloggen Timotei. Hun lager mye fint.Oppi skammelen foran stolen har jeg masse rart.Garn og annet håndarbeid. En
liten skattekiste. Like ved har jeg stereo som durer med en lydbok på gang. Så det er bare kos.
Denne orkideen kjøpte jeg i begynnelsen av november og den står nå i full flor. Jeg sitter så smått å ser i blomster og frøkataloger som dumper i postkassen. Drømmer mot lysere tider. Var nede i kjelleren og hilste på pelargoniene mine,og skvetta litt vann på de. De hilste meg med små lysegrønne spirer, så håpet om vår er lysegrønt.


Imens kan jeg glede meg over Cliviaen som jeg kjøpte forrige uke. Den blomstrer som bare det. Det er en blomsterstang til som er på vei opp, så her er det mye å glede seg til.
Te takk

Så tar også jeg utfordringen om å vise hvordan jeg oppbevarer te og kaffe. Vi arvet en liten treboks fra gubbens familie. Gubbens onkel laget dette skrinet da han begynte på sin snekkerutdannelse. Sikkert 70 år siden. Det er ganske fint med intarsia på lokket. Nøkkelen er borte. Det er vanskelig å åpne, derfor har jeg lagt en av min mors heklekrager imellom. Vi har flere av de liggende. Legg merke til min yndlingste.Kan absolutt anbefales. London tea med eple og kanelsmak. Himmelsk godt. Kjøpes i helsekostbutikker.


Ikke noe er bedre enn en kopp te og hjemmelagde horn. Det er deilig til søndagsfrokosten. Jeg har begynt med photoscape. Håper på at jeg greier å lære mer enn dette, men det er en start iallefall. Ikke alt er så enkelt med alt dette nettarbeidet. Jeg vokste ikke akkurat opp med en datamaskin på rommet mitt. Litt for gammel til det. Når jeg ser andres blogger så synes jeg at dere er så flinke. Det er utrolig mange flinke bloggere der ute. Det er som å åpne koselige ukeblader med glansede sider. Ja, jeg setter stor pris på dere jeg er inne og ser på. Takk for alt dere deler på.