fredag 22. mars 2013

Søte heklerier
Jeg har heklet noen søte harepuser til påske. Jeg fant linken her.Litt påskestemning må jeg jo ha her jeg befinner meg "overseas". Har handlet på Walmart, og der fant jeg disse søte eggelignende kakene som passet akkurat til denne harepusen.Er ikke  harepusen søt da? Lett som en plett å lage. Oppskriften fant jeg her. Det går veldig fort å lage disse harepusene. Plutselig har du en hel bunke i forskjellige vårlige farger, som kan henges på kvister. Som du ser under her, har jeg flere ting på gang med det garnet jeg kjøpte på Knitty City.
Jeg holder på med noe i et mønster som jeg fant her. Sirkler i kvadrat. Jeg har tidligere laget et teppe med dette mønsteret fra Solveig, som har bloggen Sols"tr"ikke. Stikk innom hennes blogg, og bli inspirert. Hun lager så masse fint, og er så grei at hun deler sine oppskrifter.


Spesielt liker jeg sammenheklingen av kvadratene. Det blir så pent med den lille hvite blomsten mellom rutene. Det går veldig kjapt også, når en først får mønsteret inn i fingrene.


 Jeg måtte bare prøve disse bittesmå sekskantene. Hva det blir av dette vet jeg ikke ennå, men det er så søtt. Det er lett å lage disse sekskantene. Oppskrift finner du her hos  Jacquie i Bunny Mummy. Hun er en blogger som også er veldig  flink til å dele hekleglede med oss andre bloggere


Jeg ønsker mine nye følgere velkommen til min blogg. Koselig med nye følgere. Når nye følgere legger seg til, må  jeg jo bare inn til deres blogg også. Sånn blir man kjent med "nye" bloggere

Ønsker dere alle en fin palmehelg.

:-)