lørdag 14. januar 2012

Kjærlighet til garnEndelig har jeg litt tid til å blogge igjen. Livet er travelt, med mange ting på gang. Deilig med en frilørdag i dag. Jeg har gått en lang tur i strålende fint vintervær. Riktig langet ut. Godt å kjenne blodet bruse, og kjenne at en lever. Herlig!Dette året hadde jeg tenkt å redusere garnlageret mitt. Jeg har nok snopt litt for mye garn. Her ser dere lageret mitt. Det er så vidt jeg greier å lukke skuffene.  Men min kjærlighet til garn fikk meg til å legge den lange turen min innom garnbutikken i dag også. Så istedet for å redusere ble garnlageret øket. Her ser dere at jeg nettopp  har strikket en grå flettepute. Liker de så godt. Måtte bare ha en i lilla også. Kjøpte Naturgarn soft til den.                                               

Noen nøster med Ullteppegarn ble med meg hjem.Jeg skal begynne på et nytt bølgeteppe.


Først må jeg hekle ferdig teppet med sirkler i en kvadrat. Alle kvadratene er heklet sammen, og jeg holder på med en kant rundt. Det er masse arbeid med tepper.Derfor synes jeg at alle tepper fortjener en pen kant rundt seg. Dette får oldemorskant, og ytterst skal jeg lage en bølgekant.


Skal hekle flere fargede omganger før jeg lager bølgene til slutt.Har litt problemer i blogger i dag. Jeg får ikke rettet feil, og alt tar veldig lang tid.Så ser dere feil så er det grunnen. Til slutt må jeg bare ønske dere alle en herlig helg.