søndag 31. januar 2010

Småpussel

Jeg har et par av disse gamle krakkene her hjemme. De er arvet fra gubbens besteforeldre.Ingen andre ville ha de,for de var veldig stygge, med flere lag maling. Jeg strippet krakkene for maling. Synes de ble grei til å slenge baken nedpå.Ekstra kjekk ble de med et heklet trekk på. Jeg var innom Flickr.com for en tid tilbake, og der kom jeg til et nettsted i New York.Der var det en som hadde samlet på alle slags krakker. Hun hadde heklet trekk til samtlige. Krakkene var utstilt på en gate i New York. Skikkelig fint med alle slags farger og mønster. Stilig


Det ble jo ganske koselig dette da. Har flere på gang. Grei måte å kvitte seg med restegarn.
Jeg har en kjempesnill søster. Denne flotte lykten fikk jeg i gave fra henne i Januar. Er den ikke fin? Hun har gått på glasskurs, og produserer nå både lykter og fat. Kjempefine ting hun lager. Hun er kjent for å være "mor godhjerta" så hun deler ut sine kunstverk blant familie og venner. Jeg tenner lykten hver kveld og er så glad for den.


Disse posene har jeg kjøpt av en flink blogger, som har bloggen
Timotei. Hun lager masse fine ting på symaskinen sin. Jeg forelsket meg helt i disse to posene og var så heldig at de var til salgs. I tillegg fikk jeg et koselig bokmerke. Det passer godt til meg som alltid har en bok på gang.