torsdag 4. april 2013

En liten bakside


Her avsløres altså en liten "bakside" ved å være i Amerika. Dunkin Donuts er blitt min last her. Fett og godt til kaffe. Ja, jeg har faktisk begynt å drikke litt kaffe også. Litt kos må en jo ha, men trasig når buksene begynner å stramme. Her er også en annen bakside, nemlig på puten jeg har heklet på i det siste.


Laget en stor oldemorsrute til baksiden. Størrelsen er 40 x 40. En liten blomst til pynt er ikke å forakte.


 Her er frontsiden på puten. Jeg har tatt bilder flere ganger i dag, men greier ikke å fange   de helt rette fargene. Den har litt skarpere farger enn det kommer frem her. Jeg synes puten ble søt. Den pynter godt opp i hjemmet "borte fra hjemmet" vårt. Mønsteret på denne puten har jeg tidligere brukt til et teppe. Jeg fant mønsteret her. Det er veldig lett å følge. Foran puten ligger mitt nye prosjekt, sammen med garnet jeg bruker til det. Jeg prøver å lære meg nye teknikker, og nye ruter.


Jeg vet det er en dag for tidlig, men jeg ønsker dere alle en trivelig helg. Det skal jeg også ha her i New York. Her er alltid noe å finne på. Varmen har begynt å bli overbevist om at den hører til i april måned, så da er det godt å være menneske her.