søndag 21. august 2011

Lilla fluffy pute

Gjett om jeg har kost meg med heklingen igjen. Denne hekleputen ble morsommere å lage enn jeg hadde regnet med. Oppskriften fikk jeg av Lucy fra Attic24. Hun inspirerer meg så utrolig masse. Når jeg besøker henne blir jeg så glad. Hun mikser med farger, og viser stor entusiasme i å lage flotte oppskrifter som hun deler med oss. Føler nesten at jeg kjenner henne. Hun viser trinn for trinn hvordan en hekler.


 

Begynte med en liten blomst som bare økte og økte i omkrets.


Helt herlig. Det var så koselig å hekle at jeg måtte tvinge meg til å stoppe og ta pauser. Måtte jo kose meg litt med arbeidet også.


Som dere ser har jeg valgt lillatoner i fargene. Hadde litt rester, og kjøpte bare ett nøste med lyslilla. Har brukt litt forskjellig bomullsgarn til denne puten.
På bildet fikk et sukker og fløtesett, som mine foreldre fikk i forlovelsespresang, være med. Røsslyngen blomstrer også nå. Det går i lilla i dag ser dere.
Puten vokser i omkrets, og jeg koser meg videre med heklingen. Lag på lag med koselige blomsterblader.
En blålilla Hortensia vil gjerne være med å pryde bildet. Her er forsiden ferdig, og baksiden laget jeg også etter Lucys oppskrift. Den finner dere her. Bare se innom henne. Hun forklarer så enkelt og greit.Så er begge sidene ferdig, og jeg bare nyter synet.


Truddelu.... og ferdig dampet.


Jeg ble så fornøyd. Var litt bekymret en stund fordi jeg synes at bladene krøllet seg feil vei. Dampingen rettet på det.Så er det jo bare å finne ut hvor jeg skal plassere den.  På sofaen eller i stolen.


.

Jeg elsker den nye puten min. Har dere sett så fluffy og koselig. Lag på lag med blader som  bare er der for å glede meg. Jeg går bare å tripper, og klapper på min koselige pute. Tro om jeg må lage en til ?