torsdag 18. juli 2013

Sommergave til meg selv


Onsdag fikk jeg en stor pakke i posten. Jeg visste selvsagt hva det var. Hadde jo bestilt den til meg selv som en slags sommergave. Synes det var på sin plass med en aldri så liten "overraskelse" til meg selv. Jeg har bestilt garn på nettet for første gang, og det var vellykket. Kommer til å gjøre det igjen. Bestilte hos Joruns garn og hobby. Her gikk det fort fra bestilling til leveranse. Masse nydelig garn er nå kommet "hjem".

Med i posen fant jeg dette koselige ønsket om en god sommer. Yessss , det skal det bli. Her er planene klare. Alaskagarnet skal bli til en koselig barnegenser. I oppskriften står det at den skal strikkes ev Hegre, men jeg vil prøve Alaska. Kjempesøt genser med sauer på.


Fabel Print har jeg også kjøpt. Der er ikke planene helt klare, men noe er i emning.


Her er MITT garn. Ja det skal bli en genser til meg selv. Jeg er ingen storstrikker, men skal prøve en Top Downgenser til meg selv. Strikker med Petrol Alpaca fra Drops, sammen med kid Silk. Alt fra Joruns garn og hobby.
Vi får se hvordan dette går. Jeg har mange andre ting på gang samtidig. Lappeteppe og andre hekleprosjekter. Jeg er en mester til å ha flere baller i lufta samtidig. Kjedelig får jeg det ikke i sommer.