torsdag 18. juli 2013

Sommergave til meg selv


Onsdag fikk jeg en stor pakke i posten. Jeg visste selvsagt hva det var. Hadde jo bestilt den til meg selv som en slags sommergave. Synes det var på sin plass med en aldri så liten "overraskelse" til meg selv. Jeg har bestilt garn på nettet for første gang, og det var vellykket. Kommer til å gjøre det igjen. Bestilte hos Joruns garn og hobby. Her gikk det fort fra bestilling til leveranse. Masse nydelig garn er nå kommet "hjem".

Med i posen fant jeg dette koselige ønsket om en god sommer. Yessss , det skal det bli. Her er planene klare. Alaskagarnet skal bli til en koselig barnegenser. I oppskriften står det at den skal strikkes ev Hegre, men jeg vil prøve Alaska. Kjempesøt genser med sauer på.


Fabel Print har jeg også kjøpt. Der er ikke planene helt klare, men noe er i emning.


Her er MITT garn. Ja det skal bli en genser til meg selv. Jeg er ingen storstrikker, men skal prøve en Top Downgenser til meg selv. Strikker med Petrol Alpaca fra Drops, sammen med kid Silk. Alt fra Joruns garn og hobby.
Vi får se hvordan dette går. Jeg har mange andre ting på gang samtidig. Lappeteppe og andre hekleprosjekter. Jeg er en mester til å ha flere baller i lufta samtidig. Kjedelig får jeg det ikke i sommer.

22 kommentarer:

 1. Masse kos med gaven til deg selv :-)
  Fabel print er godt garn til sokker.

  Ha en fortsatt fin sommer!

  SvarSlett
 2. Fin pakke, det der! Vert nok mykje fint av garnet ditt. Petrolfargen var nydeleg:)

  SvarSlett
 3. Verdens koseligste sommergave til deg selv :) Så nydelige farger du har valgt, og flott garn! Du har iallfall strikking en stund fremover! Godt man ikke blir arbidsledig ;). Ha en fortsatt fin sommer! :) Hilsen Ingeid

  SvarSlett
 4. Her var det mykje fint garn. du har mykje jillt kos foran deg no.
  Forsatt god Sommer.

  SvarSlett
 5. Koselig sommergave til deg selv! Garn bringer med seg så mange gleder fra du studerer utvalget til du kan bruke/gi bort det ferdige plagget. Det er vel kanskje derfor det hoper seg litt opp med garn rundt omkring. Det vi kaller restegarn er vel strengt tatt ikke det, men garn vi har kjøpt uten mål og mening, men det var jo så mykt og hadde så fin farge.......

  Lykke til med arbeidet! Her kan du kose deg i timesvis hver dag i lang tid.

  Fortsatt god sommer!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 6. Takk for flott blogg- innlegg. Godt med litt reklame fra fornøyde kunder! Kos deg med garnet og ha en fortsatt god sommer! Jorun.

  SvarSlett
 7. Herlig med garnpakke, det liker vi! Gleder meg til å se alt det fine du skal strikke av det flotte garnet! Artig den genseren med sauer på- kjempesøt!
  Kos deg med strikkingen! :-)

  SvarSlett
 8. Hei. Så masse herlig garn da. No har du masse å ta deg til i sommer. Spennende å sjå alt du skal lage.Nyt sommeren med blant anna masse garn. Klem

  SvarSlett
 9. Hei. Så masse herlig garn da. No har du masse å ta deg til i sommer. Spennende å sjå alt du skal lage.Nyt sommeren med blant anna masse garn. Klem

  SvarSlett
 10. Hei. Så masse herlig garn da. No har du masse å ta deg til i sommer. Spennende å sjå alt du skal lage.Nyt sommeren med blant anna masse garn. Klem

  SvarSlett
 11. Mmmmm......masse godterier i denne haugen her, ser jeg. Jeg handler ikke ofte på nettet....men jeg jobber jo i en " godtebutikk" og det holder nok lenge for lommeboka mi :)
  Fabel print er et godt gar. Jeg har sokker i dette, faktisk strikket av meg selv, og jammen er de i samme farge som garnet du har kjøpt. Har hatt dem i årevis.......
  Fin farge på genseren du skal ha til deg selv.....håper du har begynt alt. Og bare spør om du ikke forstår noe av oppskriften. Men den er enkel, bare du gjør som det står....he he
  Ønsker deg en god helg.

  SvarSlett
 12. Dette var en fin gave :)
  Jeg har en tendens til å sende slike gaver til meg selv jeg også fra tid til annen. Det er så kjekt å se på alt det fine garnet og planlegge hva det skal bli!
  Ha en riktig god sommer og kos deg med prosjektene:)
  Klem

  SvarSlett
 13. Her var det mye deilig, fint garn!
  Kos deg med strikking i sommersol :)
  Sommerklem fra meg.

  SvarSlett
 14. Anonym19/7/13

  Masse flott garn i skjønne farger,
  og så koselig med gave til seg selv.:)
  God helg og kos deg med strikking.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 15. Lykke til med prosjektene dine. En ting er helt sikkert; Den som ikke prøver får det heller ikke til.

  SvarSlett
 16. Herlig sommergave til deg selv! Så fin farge på alpakkagarnet!

  SvarSlett
 17. Herlige farger har din Alpakagarn - det blir en deilig genser for deg.
  Ja garngave det er glede så deilig - jeg gjøre meg også garngave av og til:-)
  Jeg bestiller også med pc og får posten til huset min... og pakke opp er alltid veldig fin. Jeg vil heller kjøper garnet i butikk - men butikk har ikke så god
  hva jeg vil kjøper - så jeg bestiller heller. Men jeg reiser til Norge og jeg vil se kanskje jeg kan kjøper ull i butikk :-)
  Herlige gleder jeg ønsker deg med strikke og din nytt garn. Ha en fin helg. Hilsen kommer fra Viola.

  SvarSlett
 18. Hei!
  Lenge siden jeg var innom hos deg og nå har jeg kosa meg lenge med innleggene dine :)
  Så masse inspirasjon!!! Har endelig fått ut fingeren selv og startet å hekle :) Teppe! Pluss at jeg har strikket meg høner :))))
  Fikk lyst å lage sånn bølgeteppe! Er det vanskelig??

  Klem Anette

  SvarSlett
 19. åhh så fint du lager!!!!!husker du det sjalet jeg heklet?Heklet hele ferien jeg..i alpaca beige garn..ble lekkert!!Takk for tipsene på siden din !Mye inspirasjon her jeg kan bruke til kommende høst og vinterinne sesong!!
  Ha det fint da!!Klem!

  SvarSlett
 20. Koselig med pakke i posten, selv om man selv har bestilt den så er det alltid med en viss spenning den åpnes. Spesielt når den er full av herligher i ull, som her. :)

  God sommerstrikk. :)

  SvarSlett
 21. Herlig sommergave som du helt sikkert har fortjent ;)
  Og det blir spennende å følge med på dine prosjekter fremover!
  Nyt flotte sommerdager fremover - Klem!!

  SvarSlett
 22. For en heeerlig sommergave å få av seg selv ;) Fargen på alpakkaen var kjempefin! Spent på å se alt du skal strikke.
  For en koselig nettbutikk som sender med et hyggelig kort i leveransen :) Da får man lyst å bestille igjen. Og når du først har bestilt garn på nettet en gang, så går det som regel ikke lang tid til neste gang ;)
  God sommer videre, klem fra Martine

  SvarSlett