tirsdag 27. mai 2014

Under min nye parasoll


Under en ny stor parasoll, utstyrt med masse små nøster med Kaunigarn  (rester etter sinnasaujakka under her) har jeg kost meg i helgen. Ser nesten ut som om det blir flere sånne stunder utover i denne uken. Har ikke så masse fri, men en time eller to må jeg vel få til i solen. 


Jeg kjøper alltid for mye garn, så det ble litt rester etter mine to siste strikkeprosjekter. Av Kaunigarnet strikker jeg en liten Sinnasaugenser, og av Pickles pure thin alpaca blir det en Traktormarius.


Av og til vandrer jeg litt rundt i hagen og nyter ugresset. Hi hi..uff ja her var så masse gress og annet uhumskheter i dette bedet i år. Jeg har gravd opp hele bedet, og ristet løs røttene på alle plantene. Phu...kjente det i ryggen etterpå.  Så får vi se om det blir bedre i år. Mye grønt foreløpig, men her under er det like før Irisene kommer. Litt floks også.Her har jeg plantet blomkarse. Det er alle travle hageeieres  trøst. Villig og fargerik utover sommeren til langt ut på høsten. Helt til høyre i potten står en stor Fuksia.  Da jeg satte den ut blomstret den rikt, men i forfjamselsen over å bli forvist fra kjøkkenets lune fred kastet den alle blomstene. Tenker den kommer på bedre tanker etterhvert.


Noe blomster er det jo i hagen min. Et lite utvalg fant veien til denne vasen. Jeg håper på mange gode soltimer her i godstolen min. Litt selskap med smånøster og blomstervenner er ikke så dumt.