lørdag 27. oktober 2012

Nytt "Tah-da moment"Et nytt "Tah-da moment" med dette teppeprosjektet. Det siste Tah-da var for dette teppet. Ikke så lenge siden altså. Jeg har som oftest flere ting på gang  samtidig, så da kommer gleden over ferdigstilte prosjekt  litt tett av og til.

 

Jeg er svært glad dette bølgeteppet er ferdig, for jeg er ikke så begeistret for disse krappe bølgene. Liker bedre disse bølgene. De er mere mine "lune bølger", men ok...nå har jeg prøvd denne typen også da. Not my cup of tea... for å si det sånn.Her har jeg lagt det på en seng, og det funker godt som sengeteppe.Teppet er heklet av dobbelt Ullteppegarn, og med heklekrok nr.5 går det ganske fort å hekle.   Teppet er veldig lett, men luner godt. Jeg fant oppskriften her.


Jeg har heklet en kant på hver side av teppet. Først to runder med fastmasker, og så en runde med staver til slutt. Bildene ble tatt ute like før det store snøfallet her på vestlandet. Hagen min er nå helt hvit. Jeg er egentlig litt glad for det. Snøen skjuler nemlig at ikke alle bedene  er gjort klar for vinteren. Nå kan jeg jo bare tenke at alt er som det skal være, men det er mye som kjæm fram når snøen forsvinn osv.