mandag 9. august 2010

Give Away

 Telleren min er kommet til over 21000 treff. Det synes jeg er utrolig mye. Jeg startet med bloggingen i september 2009, og det var ikke mange innom de første månedene. Så ble det bare kjekkere og kjekkere, for jeg fikk masse respons på innleggene mine. Ikke minst har jeg blitt kjent med mange koselige bloggere rundt omkring i landet. Til og med fått treffe noen av dere. Veldig koselig. Mange ganger tenker jeg på dere jeg "snakker" mest med, og lurer på hvordan dere har det.


                       Førstepremien er en koselig Mailegfrøken som jeg fikk av eieren i  butikken Fryd i Stryn. Hun tilbød meg en premie til bloggen min.  Du finner facebooksiden hennes her. Jeg er blitt så begeistret for denne Mailegfrøkenen, at jeg har lyst til å beholde henne selv, men så er jo både jeg og frøkenen veldig glad for at en av dere tar godt imot henne. Andre og tredjepremie er vinvesker som jeg har strikket og tovet selv.

Så da er det bare å skrive en kommentar under dette innlegget. Da har du 1 lodd. Linker du det øverste bildet her til din blogg, får du 2 lodd. Jeg gir ikke lodd for at du vil bli følger. Det synes jeg må være frivillig, men du er hjertelig velkommen til å bli følger hos meg. Jeg blir alltid glad for nye følgere. Da håper jeg at mange vil være med på min Give Away.   Jeg og Mailegfrøkenen ønsker dere lykke til.