onsdag 14. november 2012

Nonstoptrøye


Non-stoptrøye lå ferdig til vårt lille barnebarn sist han var her. Jeg hadde liggende et utrolig fint garn som jeg har vunnet hos Bodil. En blogger som spinner garn, og lager alt mulig fint med hendene sine. Ikke ante jeg at dette garnet var som fløyel mellom hendene. Så utrolig mykt og deilig. Passet perfekt til en sånn  trøye som både kan brukes innerst på kroppen, og utenpå en annen trøye. Strikker du den lang nok kan den bli en lun kjole til veslejenta. 


Gullungen vår stilte villig opp til fotografering. Han brukte denne trøya hele helgen. "Mjuk og god mormor",sa han. Trøya var artig å strikke. Jeg startet øverst, og strikket helt til det tok slutt på garnet. Oppskriften fant jeg her hos denne bloggeren.


Barnebarnet har fått flere av disse luene, som er strikket med dobbelt babygarn fra Sandnes. Jeg har brodert med maskesting tidligere, men siden jeg er en klossmajor med nål og tråd, så  heklet jeg et monsterfjes denne gangen.  Vel...han har skremt oss flere ganger med dette fjeset. Whææ... sier han, og skaper seg til så vi nesten skvetter.


Ikke så farlig når et smilende fjes lurer under luen.