fredag 1. oktober 2010

Varme høstdager


Vi har hatt en superfin høstuke her i Bergen. Nydelige soldager, og kalde stjerneklare kvelder. I kveld gikk jeg med øynene opp mot himmelen. En finere stjernehimmel har jeg ikke sett på lenge. Helt herlig.


Jeg har stullet litt i hagen denne uken. Tatt opp noen røtter, og flyttet noen planter. Som dere ser har jeg plukket frø fra blomkarsen. Ennå masse igjen. Jeg høster frø fra flere planter på denne tiden. Laget noen buketter, og tent lys på trappen til kvelden. Det er så koselig nå når det er begynt å mørkne . Koselig med høst.

Lørdag var jeg en tur innom Fretex, og der lå lysfatet jeg har ønsket meg lenge. Jeg har bare gått og ventet på at jeg skulle finne akkurat dette. Tok ikke "før" bilde, for i iveren gjøv jeg løs på fatet med sølvpuss med en gang. Det ble blankt og fint.Så var det bare å gjøre det litt koselig inne også. Med lysfatet ble det veldig koselig. Tok bilde både med og uten blits, så blir det lettere å se. Den siste stemorsblomsten ble med inn for å pynte opp. Synes selv jeg var litt heldig med dette fatet.

 
Jeg ønsker alle mine følgere og besøkende en flott høsthelg med masse kos og glede.