fredag 17. desember 2010

På handletur i skogenI år har jeg vært alt for sein til å samle inn årets mose, tyttebærlyng og annet skogspynt. Plutselig kom frost og snø allerede i november. Fikk ikke gjort dette før vi reiste til syden. Ingen adventsstake til første advent dette året altså.


Søndag den 12 desember, dagen etter hjemkomsten ble det  skogstur på oss to. Gubben og jeg bruker skogen rundt barndomsgården hans til rekreasjon og trim. Jeg elsker å samle naturmaterialer der.  Vet akkurat hvor det jeg liker best vokser. Dette liker jeg å bruke til dekorasjoner. Det var snø før vi reiste til syden. Fikk ikke tak i noe mose.

Etter at vi kom hjem var snøen borte, og skogen åpnet seg for oss. Vi kunne handle gratis av hva skogen byr på. Helt herlig, spør du meg. Her ser dere hobbyen til min kjære mann. Ved og atter ved. Han elsker å produsere sekker med ved. Jobber i skogen og står på. Gjett om jeg er glad for det. I dag er det 8 kuldegrader her vi bor.Det var så koselig og trolsk stemning i skogen vår. Egentlig litt av en overgang fra sydenlivet som vi kom fra kvelden før. Kontraster er bra.


Vel hjemme med poser full av mose og annet skrot, som gubben sier, er det bare å begynne å dandere adventsdekorasjoner. I love it. Vi sees i neste innlegg. Klemmer og gode helgeønsker for alle dere gode bloggere.