onsdag 23. november 2011

Rom for meg.


En ny flettepute er ferdig. Er blitt så glad i disse putene av ullgarn. Denne gangen har jeg prøvd garnet Jade. Veldig fornøyd med det. Jade har 70 prosent ull og 30 prosent alpakka. Mykt og godt. Puten er strikket på pinne nr 4. Oppskriften blir til etterhvert. Trykk her for å se den hvite puten foran og bakEtter flere dager med nydelig høstvær fikk vi smake regn og blæst igjen. Jeg har laget meg en koseplass på et av rommene i huset vårt.Der kan jeg slange meg med julehefter fra i år, og fra tidligere år. Tar vare på glansede koselige sider vet du.
Jeg hører på den siste boken til Karin Fossum som heter : Jeg kan se i mørket. Er ikke kommet så langt ennå , men den lover godt.


Ganske lunt i denne kroken. Det grå lappeteppet er lunt og godt. Det er strikkede og heklede lapper i kombinasjon av grått i flere nyanser, og hvitt i to nyanser.La ingen andre diktere eller dømme ditt liv. Tenk ikke på hvordan andre kan oppfatte deg. Ingen andre kan vite hvorfor ditt liv ser ut som det gjør, og hvorfor du har gjort det valg i livet eller de valg du kommer til å gjøre. Så følg ditt eget hjertets røst, tro på din magefølelse og vær den du er. Ingen andre kan være den du er like bra som deg selv..♥♥♥