onsdag 7. november 2012

Heklekos
 I dag har det vært mørkt hele dagen, med regn og mørke skyer.( noe som vises på bildene) Da er det om å gjøre å ikke deppe, men kose seg med det en liker best. Koffeinfri kaffe og skolebolle er slett ingen nedtur, og med en haug med koselige og fargerike heklelapper er jo humøret straks på topp. Disse lappene tar litt lenger tid enn vanlige oldemorsruter fordi de er så kompakte. En må treffe hver stav helt nøyaktig.


Denne gangen hekler jeg med babygarn i alle mulige farger. Småtroll elsker sterke farger. Et nytt babyteppe er altså på gang. Kjekt med sånne småprosjekt innimellom. Jeg går og ruger på noe som skal bli større, og jakter på farger til dette nye store teppet jeg planlegger.

Jeg har fått en Award fra Kari i Vakre tanker. Takker for den Kari, men jeg har sluttet å ta utfordringene med disse prisene. Jeg rekker ikke alt med det. Kari er en super blogger, og en veninne fra min barndom som jeg fant igjen her inne i blogglandia. Det er jeg veldig glad for, og er premie nok for meg. Hun har en morsom penn og utrolig flink med hendene sine. Vel verdt et besøk.
Som om det ikke var nok, så vant jeg blå valmuefrø hos den koselige bloggeren Stubbetufsa Gjett om jeg ble glad for disse frøene da? Har alltid likt denne blomsten, men ikke funnet planten noe sted. Håper jeg lykkes med frøene. Takker til fru Stubbetufs.