lørdag 13. november 2010

Det snør, det snør tiddeli bom


Forrige helg var vi på hytta for siste gang i år. Vi skulle jobbe masse på tomten denne helgen . Noe fikk vi da gjort før snøen la seg. Gubben arbeidet med tomten. Vi skal bygge på hytten, så grunnen må gjøres klar til våren. Han kom nesten i havn med jobben.


 

Jeg fikk gjort litt rengjøring, og klargjøring av  hytta til neste sesong. Koste meg selvsagt inne ved peisen også. Her ser dere baksiden av kjøkkenets overskap som vender inn mot stuen. Dette er min mor Ruths verk. Hun har malt utsikten fra stuevinduet på hytta. Nederst på bildet har hun limt figurer som viser livet i fjæra med fisking osv.

Detaljer fra bildet. Måker og skjell. Fisking og "bølgeskvulp".Litt håndarbeide fikk jeg jo gjort. Strikket ferdig en gave. Bactusskjerf med make pulsvarmere. Garnet jeg har brukt er Sisu. Fikk også heklet et  trekk til Zaloflasken  og  strikket  en klut til. Klart til jul. Nederst til høyre prøvde jeg meg på å lage trekk til pappkruset. Strikket i Safirgarn, og tovet etterpå . Med snøen som plutselig lavet ned "trengte" jo kruset et trekk. Så holder teen seg varm. Opskriften fant jeg hos Ingrids strikkeri   En ny helg er i gang. Håper dere alle  får en positiv og aktiv helg.