onsdag 24. april 2013

Solroser


Det ble solroser av mine Rosie Posier. Greide ikke å like disse andre fargesammensetningene fra forrige innlegg. Disse fargene ble jeg glad av å se på...så jeg lot solrosene strømme ut av heklenålen. De lyser så varme og fine mot meg. En fryd å hekle. Her holder jeg på å sy rutene sammen til noe.


Vanligvis liker jeg best å hekle ruter sammen.Det er så kjekt og snedig, men disse passer best til å bli sydd sammen.  Pute ble det av disse rutene også. Det er så greit å lage sånne småting når en er ute på en så lang reise som jeg er akkurat nå. 


Jeg hadde ikke innerpute til denne puten, så den ser litt bulkete ut. Jeg har fylt den med litt klær. Bare for fotograferingens skyld da. Den største som jeg laget er 40x40, mens denne solroseputen er 35x35 i størrelse. Oppskrift på rutene fant jeg her hos Cherry Heart. Garnet jeg har brukt heter ULTRAPIMA fra Cascadeyarns, og er 100% Pima cotton fra Peru. Utrolig mykt og deilig garn. Helt herlig å kjenne på.Baksiden heklet jeg i to deler, og sydde fast til fronten slik at den ene delen ligger over den andre. laget knappehull på siste heklerunden. Knappene blir sydd i når jeg vender hjem igjen til sommeren. Den ene biten er heklet med Moss Stitches som jeg fant her hos Luz Place.