tirsdag 12. januar 2016

Cardigan skjørt og Sikksakkskjørt


Det har blitt noen skjørt på meg i det siste. Dette er Cardiganskjørtet som du finner oppskrift på her hos strikkelyst på Ravelry. Det har blitt mitt absolutte favorittskjørt. Til dette skjørtet har jeg brukt Nepal i farge: 3608 og dyelot :75299. Det jeg har gjort litt utenom oppskriften er at jeg har latt være å ta inn masker på hver side mot knærne. Jeg ville ikke ha det så trangt. Er ikke 18 år lenger. Angrer ikke på det. Strikket en hullrad øverst til strikk.


 Føler meg litt knæsj i dette.


Disse skjørtene heter Sikk Sakkskjørt, og oppskriften finner du i boken Klompelompeboken. Ja dere har vel sett den på Facebook eller Instagram."Alle" strikker disse skjørtene nå. Vel, det brune skjørtet til venstre har jeg strikket med Lima fra Drops. Ble egentlig veldig fast og fint på. På dette strikket jeg et legg øverst til strikk. Det er lurt for strikkeskjørt kan sige. Farge:5610 Dyelot:290767
Ellers kan jeg fortelle at Klompelompeboken fikk jeg av min kjære til bursdagen. Et ønske da ser du, men han følte seg ikke så lur da han i butikken spurte etter en bok som het klompelompe. hi hi..Det grå skjørtet ble sånn bob bob for å si det sånn. Det ble strikket med Mor Åse. Ikke helt topp det nei. De kommer til å siiiiiiiiige det. Anbefales ikke.Nydelig vær her i Bergen for tiden, og det nytes både ute og fra kjøkkenvinduet mitt.