tirsdag 12. januar 2016

Cardigan skjørt og Sikksakkskjørt


Det har blitt noen skjørt på meg i det siste. Dette er Cardiganskjørtet som du finner oppskrift på her hos strikkelyst på Ravelry. Det har blitt mitt absolutte favorittskjørt. Til dette skjørtet har jeg brukt Nepal i farge: 3608 og dyelot :75299. Det jeg har gjort litt utenom oppskriften er at jeg har latt være å ta inn masker på hver side mot knærne. Jeg ville ikke ha det så trangt. Er ikke 18 år lenger. Angrer ikke på det. Strikket en hullrad øverst til strikk.


 Føler meg litt knæsj i dette.


Disse skjørtene heter Sikk Sakkskjørt, og oppskriften finner du i boken Klompelompeboken. Ja dere har vel sett den på Facebook eller Instagram."Alle" strikker disse skjørtene nå. Vel, det brune skjørtet til venstre har jeg strikket med Lima fra Drops. Ble egentlig veldig fast og fint på. På dette strikket jeg et legg øverst til strikk. Det er lurt for strikkeskjørt kan sige. Farge:5610 Dyelot:290767
Ellers kan jeg fortelle at Klompelompeboken fikk jeg av min kjære til bursdagen. Et ønske da ser du, men han følte seg ikke så lur da han i butikken spurte etter en bok som het klompelompe. hi hi..Det grå skjørtet ble sånn bob bob for å si det sånn. Det ble strikket med Mor Åse. Ikke helt topp det nei. De kommer til å siiiiiiiiige det. Anbefales ikke.Nydelig vær her i Bergen for tiden, og det nytes både ute og fra kjøkkenvinduet mitt.

22 kommentarer:

 1. Disse skjørtene er så fine :)

  SvarSlett
 2. Oij, så flotte skjørt du har strikka.
  Tenk om eg skal prøve meg på eit slikt....
  men eg er ikkje så rask med strikkinga desverre.

  Fin tysdagskveld frå Anne-Mari

  SvarSlett
 3. Jeg begynner å forstå at det strikkeskjørt som er "in" for tiden.. Har sett mange varianter av Klompelompen sitt, men det rosa som du viser her var vikelig herlig.. eller kjempegøyt, som det heter på bergensk.. Tirsdgaklem fra Inger Johanne

  SvarSlett
 4. Hei ;) Er du ikke 18 år lengre?
  Superflotte skjørt du har strikket deg. Jeg må kjøpe meg garn til et nytt til helgen. Har jo fletteskjørtet mitt og klompelompe-skjørtet jeg fikk i julegave av yngstesønn og samboer Jeg "bor" i disse for tiden ;)
  Finn kveld til deg ;)


  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 5. Sååå stilige skjørt, flinke du <3 Dette kan du :)
  Skulle ønske jeg var like flink ;)

  Masse gode klemmer sendes til deg <3

  SvarSlett
 6. Flotte skjørt som satt fint på deg! Har strikket sikk sakkskjørtet og er kjempefornøyd. Har også sett på cardiganskjørtet og etter å ha sett det på deg må jeg nok strikke det en gang :)
  Klem

  SvarSlett
 7. Flotte skjørt det der. Eg har sikk sakk skjørtet på strikkelista mi og gleder emg til å starte på det. Men har litt anna først som må gjøres. Og så ahr eg ikkje bestemt meg for garn enno. Du anbefaler eit fast garn da med andre ord?
  Samme veret i Høyanger. Så no snart skale gut å gå ein morgentur. HA ei flott dag

  SvarSlett
 8. Å, så flotte skjørt du har strikka. Og så godt du kledde dei :) Vil tru det er lunt og godt med slike skjørt no i kulden.

  SvarSlett
 9. Kjempestilige skjørt! Skjønner godt du blir hekta på det :-)

  SvarSlett
 10. Lekre skjørt! Jeg skal strikke et sikksakk skjørt til meg selv - snart tror jeg ;) Hørte en mann som hadde spurt etter Kokilimonke boka i bokhandelen, han kom hjem med rett bok ;)

  SvarSlett
 11. Så nydelig skjørt da :) Flink!
  Ha en fin fredag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 12. Så kule skjørtene ble. Skjønner godt at du er fornøyd! Og stikk i livet er sikkert lurt :)

  SvarSlett
 13. Så flotte skjørt du har strikket. Min søster strikket klompelompe skjørtet også, det er så fint, jeg 'må bare' få ferdig noen prosjekt før jeg kan starte et til meg selv. Ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 14. Flotte skjørt du har strikket - jeg skal også til med det, kjempegode å gå i tenker jeg :) fortsatt god helg, her har noen snøfjon såvidt nådd bakken i trøndelag :) koselig blogg

  SvarSlett
 15. Så stilige skjørt du har strikket!

  SvarSlett
 16. Perfekt... fantastiske skjørt du har strikket. Hilsen til deg til Bergen og
  ha en riktig godt 2016. Gleder meg å se her til deg. Klem fra Viola

  SvarSlett
 17. Det er sååå fint med strikkeskjørt! Du har et bra utvalg nå ser jeg. Lekre alle sammen på hvert sitt vis.

  SvarSlett
 18. Flotte skjørt du har strikket! Og den genseren i innlegget under her er nydelig, kjempefin farge du har valgt!

  SvarSlett
 19. De skjørtene var rett og slett lekre. Kan også tenke meg at de er skikkelig behagelige og god å ha på. Jeg bruker Mor Åse til oldemorteppe, men det er kanskje ikke det beste til skjørt. Fine var de da men synd hvis de siger.

  SvarSlett
 20. Takk for at du deltok i mitt link party sist uke. Nytt party er i gang.

  SvarSlett
 21. Elegante skjørt! Og så gir de litt ekstra varme. Det kan jo passe i kulden :)

  SvarSlett
 22. Herlige skjørt du har laget deg! Det cherise med fletter var jo rålekkert <3<3<3 Takker for link til det :)
  Har en del bestillinger jeg må få unna først bare.
  Stor klem til deg fra Ann Elisabeth

  SvarSlett