fredag 4. desember 2015

Snøløv


Ut av pinnene kom denne genseren for litt siden. Marys genser heter den, og har dette fine snøløv mønsteret øverst. Mønsteret har jeg kjøpt her. Jeg har bestilt mer garn, så det blir nok en til etterhvert. På dette bildet kom den skjønne blåfargen så godt fram. 
Prøver meg på en selfie for å vise genseren på. Vel..dere ser da litt..(smiler)


Genseren er strikket med garnet Air fra Drops. Fargen heter Tåke og har fargenr :10 og Dyelot 7A4755 Garnet er virkelig en glede å ha mellom hendene. Genseren ble tykk og kjempemyk mot kroppen.I år lager jeg nesten ingen ting til jul. Skal jobbe hele julen, så vi tar det enkelt i år. Noe har det blitt allikevel da. Så på Idas fristelser på tv, og hun laget disse gode fudgebitene. Jeg har laget de to ganger. Bitene forsvinner som dugg for solen etterhvert. Bare såååå gode. Oppskriften fant jeg her.

19 kommentarer:

 1. Den ble kjempefin, og fargen på øverste bildet var nydelig. Det er også så gøy å strikke rundfelling, for da er en jo nesten ferdig med prosjektet når en feller av... Julegodter, joda det forsvant her også. God førjulshelg til deg. Hilsen Inger Johanne

  SvarSlett
 2. Nydelig genser som ser veldig varm og deilig ut!
  God helg!

  SvarSlett
 3. Nydelig blåfarge på genseren din! Denne blir nok en favoritt. Takk for hilsen på bloggen min!

  God helg fra Ingunn

  SvarSlett
 4. Den genseren er så fin, har den på lista :)
  Din var nydelig ser så lett og fin ut!
  Ha en fin adventstid.
  klem

  SvarSlett
 5. Genseren ser god og my ut, fin farge! - Jeg jobber også i jula, gjør det hvert år - da er det greit å kunne ha det enkelt ;)

  SvarSlett
 6. Mente selvfølgelig "myk" :D

  SvarSlett
 7. Her har du en god vintergenser! Kjempefin ble den! Og veldig fin farge :)

  SvarSlett
 8. Utrolig nydelig genser :) Jeg har nettopp kjøpt air med tanke på den genseren. Gleder meg til å ta fatt! Blir ikke mye gjort til jul her heller i år, men litt får jeg vel bake :)

  SvarSlett
 9. Å, så flott den var :) Og for ein nydeleg blåfarge. Ha ei fin førjulstid :)

  SvarSlett
 10. Det var en flott genser. Så fin du var med den.
  Og så fikk jeg se hvilken genser det er. For noen kunder har vært innom butikken, og spurt nettopp etter oppskrift på denne genseren, og jeg hadde ikke hørt om den engang!!!!! Takk for tipset.
  Et veldig fint bilde, det siste. Med roser, deilig fudge og et herlig og fargerikt teppe i bakgrunnen. Koselig stemning i det bildet, som jeg fikk lyst til å komme inn i....
  Ikke mye baking eller pynting på meg i år, siden jeg ikke har eget hjem, og alt ligger i kasser. Men min mor er en mester i å pynte koselig til jul. Så det blir julestemning uansett. Så er kjøkkenet her endelig ferdig, og det kan jo hende jeg baker litt.
  Ha en fin helg.
  Klem

  SvarSlett
 11. Ahhh så en veldig hyggelg genser... herlig mønsteret og vakre farger. Takk for mønsteret.
  Jeg vil prøver garnet Air også :-)) Men jeg har i gang noen ting for jul... gaven... jeg må arbeide ferdig... først. Etterpå jeg kan strikke for meg... hi hi hi .. du kjenner???
  Taket er såååå fantastask - mhhh herlig bakst :-)) Klem til deg.
  Ha en riktig god adventshelg. Viola

  SvarSlett
 12. Nydelig genser som passet perfekt til deg!

  SvarSlett
 13. *Sukk* Så fin den er den genseren der.. Nydelige farger - du kledde den godt! :D Vakkert mønster og den enkle rundfellingen øverst :)) Har bare strikket den til barn ennå, men mønsteret er kjøpt inn. Skal bare først før jul ^_^ Så blir det Marygenser til meg selv.

  De så veldig gode ut de små gode fristelsene der... Farlig gode, hihi!
  Kos deg og nyt førjulstiden. I ny flott genser :D

  SvarSlett
 14. Kjempefin genser! Og fudge- bitene frister���� god helg videre!

  SvarSlett
 15. Sukk!!! Nydelig genser!

  SvarSlett
 16. Genseren var aldeles nydelig til deg! Ønsker deg en riktig God Jul!

  SvarSlett
 17. En nydelig genser! Ønsker deg en god jul:-)

  SvarSlett
 18. Så nydelig genser! Jeg likte bladmønsteret så godt! Med ønske om en fredelig og god jul til deg og dine! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 19. Er innom igjen og ønsker deg et godt nytt år!

  SvarSlett