lørdag 18. desember 2010

Juledekorasjoner


Så var det bare å sette i gang og rote litt. Må rote før det blir dekorasjoner ut av naturmaterialene. Laget adventskrans av en pilekrans  med lysholdere stukket ned i. I grunnen akkurat som i fjor. Det er så rart med det. Greit å ha tradisjoner på alt.
I år laget jeg en plattform midt inni kransen før jeg la mosen tilrette. Der lot jeg Den hellige familien få stå. Har en hel julekrybbe, men i år får selve hovedpersonene stå midt inni adventsstaken. Det ble greit.Litt mose rundt et lys får følge av noen kongler og pipiper. Sløyfen skiftes ut til en rød en julaften.


Jeg laget dette treet i fjor. Bare mose over en kjegle, og vips kan du pynte tre. Ville prøve om mosetreet holdt seg fra i fjor til i år. Det gikk bra. Dere kan trykke her for å se hvordan jeg laget det i fjor.

 

Denne gamle terrinen blir også julepyntet hvert år. Litt forskjellig fra år til år. I år har jeg fornyet meg med noen søte sølvfugler. Ellers går det ikke så fort i svingene her i år. Det burde det gjort, for jeg har så masse å gjøre at jeg blir helt matt. I dag gikk gubben og jeg på byen og kjøpte de siste gavene. Spiste ute til lunsj. Det var så kjekt å se julegatene pyntet. Må unne seg litt kos også. Ønsker dere alle en fin adventshelg.