søndag 6. mai 2012

Weekend i London

For to uker siden var min kjære og jeg i London. Langhelg til en storby er herlig. Denne gangen ble det altså London, hvor vi har vært flere ganger før. Det var koselig å gå i våre gamle spor. Det har vært to travle uker etter denne turen, så jeg er litt sein med bilder.
Denne helgen har vi snø her i Bergen, og bitende kaldt. Det er kjekt å tenke tilbake på turen vår hvor våren hadde kommet mye lengre enn her.Se bare på blåregnen som vokser oppover husene. Trærne i full blomst  da vi ruslet mot   Portbello road. Det er en kjent brukt og antikvitetsgate, som er åpen hver lørdag. 


Som den koppeglade personen jeg er, måtte jeg bare ta noen bilder av rosete krus.
Her kan du finne alt mulig. Gamle dukkemøbler og utstyr til dukkehus. Jeg ble stående der en stund.


En butikk full av gamle symaskiner


Veldig fristende å kjøpe noe med seg, men denne gangen holdt jeg meg sterk. Skapene våre er fulle.

Portobello road var stappfull av folk, og stadig flere strømmet til. Stor interesse for gamle ting. Faktisk ble vi veldig slitne av køene som oppstod foran hver bod. Ingen fare i London hvor pubene er åpne, og tar vel imot vintørste nordmenn. Jeg kunne tenkt meg denne Blåregnen oppover mitt eget hus. Spørst om den hadde trivdes så godt her.Snøen som faller her i Bergen nå 6 mai er jo litt trasig, men jeg hviler mine øyne på dette bildet, og blir straks i bedre humør. Blomster har den virkningen på meg. Blir du glad av blomster?