mandag 13. august 2012

GarasjesalgLørdag var jeg på garasjesalg på en av gårdene her hvor vi har hytte. De hadde ryddet i loft og kjeller, og masse saker og ting ble lagt ut for salg. Vesker og tepper, og annet gammelt fra gården. Veldig greit å selge gamle ting istedet for bare å kaste.


Jeg husker veldig godt de som bodde på gården da jeg var yngre. Et utrolig koselig søskenpar.  Det var alltid så trivelig å komme opp til gården for å kjøpe egg og melk av de.  De var flinke og nøysomme folk. Koselig å se dette flotte teppet som hun hadde laget. Nå lå det til salgs.Det består av tre vevde matter som er sydd sammen.Vakkert. Hun var jo reine kunstneren denne damen.


Jeg kjøpte en brun syltekrukke, og fire norgesglass. Tre i make størrelse, og et kjempestort glass. Det kommer ikke helt fram på bildet hvor stort det erI dag er det mandag, og jeg har allerede heklet trekk til to av de tre glassene som er make. Gleder meg til å hekle trekk til det store glasset. Skal prøve å få fikset en holder for  kubbelys opp i det store glasset. Dessverre gikk jeg tom for garn her på hytta. Synes det blir finest med bomullsgarn. Her har jeg brukt Bomull sport fra Sparkjøp. Koselig?

Tidlig kveld ennå, men jeg har satt telys opp i lykten min. Kjempekoselig. Ved siden av lykten ser dere en av min mors røtter. Hun samlet røtter, og laget små kunstverk. Et flott minne å ha her på hytten.