onsdag 13. oktober 2010

Den grå eminense


Denne høsten har vært så flott. Nydelig vær, med sol og klare dager. Kvelder med stjerner som skinner over oss. Sommeren var ikke helt som vi hadde bestilt, men min mann og jeg ble enige om å være fornøyde. Det var nemlig supert arbeidsvær. Vi har fått gjort masse arbeid. Både på hytten, og hjemme i hagen denne sommeren.


Disse bildene tok jeg forrige onsdag. Da hadde vi faktisk en regndag, og jeg fikk gjort litt arbeid på mitt lappeteppe i gråtoner. Jeg har startet arbeidet med å sy det sammen. Nesten halvparten er sydd sammen, og som dere ser mangler det bare fem lapper. Jippi ! Det går mot slutten nå.

Skal prøve å få sydd  ferdig teppet til helgen. Lappene ligger nå på stuegulvet, og alle må liste seg rundt det. Jeg er veldig streng på at lappene ikke må røres. For hver lapp er satt sammen med stor omtanke. Det er jo faktisk en liten fargekomposisjon i grått. Min mann gleder seg til jeg blir ferdig, så han slipper å tenke seg om hver gang han går forbi "Den grå eminense".
Litt hagearbeid må jeg også få tid til. Har ennå ikke tatt inn pelargoniene mine. Håper  at det ikke kommer frost med det første. Litt mere frøsanking må også til . Dette er jo bare kosearbeid, så det er bare å ta fått. Jeg har tatt inn en ny bukett med blomkarse, og lar fargene  glede meg. Kanskje blir du glad over farger også?