torsdag 25. juni 2015

Cardiganskjørt
Tenk at en også kan strikke seg et skjørt. Fant denne fantastiske oppskriften hos en på Instagram som kaller seg Strikkelyst. Hun har en Ravelryside hvor du kan finne denne oppskriften.Jeg hadde masse Lerkegarn liggende, og jeg starta med en gang på et skjørt i grått med dobbel tråd med Lerke. Dette er et garn jeg kjøpte på Fretex for en tid tilbake. Fikk 19 nøster for 124 kr. Jeg har tidligere strikket en Mariuskjole fra denne garnposen, og nå ble det altså et skjørt. Jeg har et nøste igjen. Synes jeg fikk mye fint fra den posen med garn.


Måtte bare lage et cardiganskjørt til. Kjøpte Safran bommullsgarn fra Drops for å lage sommerversonen. Her er skjørtet nesten ferdig over her,men fargen er ikke riktig på det bildet. Det skal være jeansblått som genseren på bildet under. Ble så fornøyd med skjørtet at jeg ville prøve å lage en sommertopp til skjørtet. Da brukte jeg et mønster fra Hendes Verden. Brukte maskeantallet og la til flettene sånn at det passet sammen med skjørtet. Skjørtet er strikket med dobbel tråd, mens toppen er i enkel tråd. 


    Gleder meg til dette settet blir ferdig. Ble veldig fornøyd med det første skjørtet. 
 Her er en villblomsthilsen til deg.Går mange turer nå, og da må jeg bare plukke litt av gledene  langs veien. Kan de også glede deg blir det dobbelt glede.