søndag 23. september 2012

Mine høstfarger


Det går mot høst her hos meg også. Kjekt å gjøre det litt lunt og koselig inne da.. Jeg slenger meg med på Lidylls høstutfordring som er: Vis meg dine høstfarger. Hvis du vil være med, finner du utfordringen her.


Jeg har laget Polarbrød med ost og skinke. Fant oppskrift på brødene her. Kan absolutt anbefales. Smaker kjempegodt, og er grove og sunne. Min kjære gav meg en "bloggekopp" til jul, og gjett om jeg ble glad. Herlig blå kopp med fat og asjett. Her kom det ei lita hånd inn i bildet ja. Det er lillegutt barnebarn. Har nok lyst til å ta del i kosen, og kanskje smake på litt rognebær. Bare ho  mormor  får tatt disse bildene sine... Polarbrødet forsvant iallefall fort. Hjerteformen gjør det jo litt koselig også.
Mine farger går i grått, som dere ser. Mitt lappeteppe i grånyanser passer godt til høstens farger hos meg i dag. Teppet er i ull, så det varmer også. Litt nytt garn må til for å gjøre det litt koselig inne. Har nettopp kjøpt meg to nye nøster Fra Marks &  Kattens. Svart og hvit med glitrende paljetter festet i tråden. Lekkert må det jo være...


Det var en liten titt inn i stua mi, og med mine høstfarger.