søndag 27. mai 2012

Varme maidager


Med fare for å gjenta meg selv viser jeg nok en gang mine vakre Snøsløyfer og mine gule Alyssum. De er så flotte her de henger utover muren i vår hage. Akkurat nå er hagen vår i full flor.  Må bare ta bilder hvert år. Samme hagen gir jo de samme bildene også. Disse siste dagene i Mai har vært aldeles vidunderlig her i Bergen. Langt over tjue grader i skyggen. Det har faktisk vært vanskelig å sove om natten pga varme. Oj, oj....I like.


Vi har hatt barnebarnet vårt på besøk denne helgen, og det er ganske travelt faktisk. Han er bare en måned fra to år nå, og gjett om det skjer masse rart. Av og til ler vi,og stundom blir vi litt "fortvilet". Her har han hatt solkrem på mine nylig utplantede Flittige Liser. Var litt sein med å ta bildet. Disse plantene er tatt vare på med stor omsorg inne. De stod faktisk i full blomst også, inntil han dryppet solkrem på blomstene. Måtte knipse floret av dagen etter. Tydeligvis likte ikke Flittig Lise solkrem. Godt tips å ta med....

En liten "kjik"på mine Løytnanshjerter, Jordbærblomster og Forglemmegeisøster.


Vi har virkelig kost oss i hagen disse dagene. Is har det gått masse av. Barnebarnet finner veien til fryseskapet selv nå. Is er blitt yndlingsordet. Ikke alltid like lett å spise, eller å få velberget inn i munnen.Det er så koselig at det vokser blomster og barn i vår hage.