søndag 28. august 2011

Besøk i hagen


Humlene summer i blomstene hele tiden. Koselig at de er der, men enda bedre liker jeg besøk av vakre sommerfugler. I det siste har de flagret rundt sommerfuglbusken min.  Den fikk jeg som avlegger av en hageblogger. Hennes blogg finner du her. Jeg måtte flytte busken i fjor. Det ble jo helt mislykket. Den døde, men heldigvis brakk jeg en grein i flyttingen. Den stakk jeg i jorden, og hvilken glede at den hadde rotet seg. Så det er den som er på bildene her nå. Skal prøve samme metode for å lage flere busker.


Det er jo så trivelig når sånne fyrer kommer på besøk.


Jeg plantet tre Tom Tom rosebusker for to år siden. Har bare en igjen. I år blomstrer den for tre.

Pynta litt på trappen også. Kjøpte en krysantemum på ICA. 79 kr for en stor plante. Flittige Lisene har vært utrolig flittige i år. Blomkarsen svikter aldri.


Her står sommerfuglbusken og bare venter på besøk av sommerfugler. Trenger ikke vente lenge.Min kjære og jeg, pluss barnebarnet i sportsvogn har gått en lang søndagstur i dag. To timer rask marsj i finværet er herlig. Særlig med småen som pludrer i vogna, og peker på likt og ulikt på vår vei.
Han blir også så glad når han ser sommerfuglene. Da blir han så grann i målet, og peker og ler. Da går vi inn i en ny uke, og en helt ny måned. Jeg ønsker meg en fin Septembermåned. Masse sol og fine farger i naturen. Få være frisk og glad. Det er jo ingen selvfølge, men ønske kan vi. Har du noen ønsker for høsten?