søndag 23. mars 2014

Hus til heklenålene pluss en liten etterlysning
Jeg har vært så heldig å vinne et nydelig heklehus for heklekrokene mine. Vant det hos Bentes Quiltehage sin Give Away. Det er så koselig og fint. Nydelig grønnfarge.
Er det ikke trivelig kanskje. Synes jeg var så heldig da jeg vant dette, for jeg kan ikke sy selv. Så dette var midt i blinken for meg. Mange tusen takk til deg Bente.


Jeg har masse heklekroker, men det er få jeg kan bruke. Det er noen som heter Novi jeg liker best. Tror nok at det merket finnes ennå, men jeg har tilgode å finne akkurat den typen jeg ønsker. Hvis dere ser på bildet over her så er den nederste en Novi og den har trykkpunktet høyere opp på pinnen enn de andre. De tre øverste greier ikke jeg å bruke i lengden. Må ha trykket høyere opp sånn som det er på den nederste. Det er sikkert bare jeg som holder heklenåla på feil måte, men sånn er det bare for meg. Hvis noen har ei sånn heklenål, så er jeg veldig interessert i å kjøpe eller bytte. Selv har jeg bare to. En som er str 3,5 og en som er str 4. Gjett om jeg tar vare på de da? Det meste jeg hekler blir altså i de pinnestørrelsene. Drømmer om å snuble over flere i de samme størrelsen, og andre størrelser. Så om noen har så.... er jeg her.