søndag 23. mars 2014

Hus til heklenålene pluss en liten etterlysning
Jeg har vært så heldig å vinne et nydelig heklehus for heklekrokene mine. Vant det hos Bentes Quiltehage sin Give Away. Det er så koselig og fint. Nydelig grønnfarge.
Er det ikke trivelig kanskje. Synes jeg var så heldig da jeg vant dette, for jeg kan ikke sy selv. Så dette var midt i blinken for meg. Mange tusen takk til deg Bente.


Jeg har masse heklekroker, men det er få jeg kan bruke. Det er noen som heter Novi jeg liker best. Tror nok at det merket finnes ennå, men jeg har tilgode å finne akkurat den typen jeg ønsker. Hvis dere ser på bildet over her så er den nederste en Novi og den har trykkpunktet høyere opp på pinnen enn de andre. De tre øverste greier ikke jeg å bruke i lengden. Må ha trykket høyere opp sånn som det er på den nederste. Det er sikkert bare jeg som holder heklenåla på feil måte, men sånn er det bare for meg. Hvis noen har ei sånn heklenål, så er jeg veldig interessert i å kjøpe eller bytte. Selv har jeg bare to. En som er str 3,5 og en som er str 4. Gjett om jeg tar vare på de da? Det meste jeg hekler blir altså i de pinnestørrelsene. Drømmer om å snuble over flere i de samme størrelsen, og andre størrelser. Så om noen har så.... er jeg her.

16 kommentarer:

 1. Gratulerer med fin gevinst! Jeg har dessverre ikke slike heklekroker du er på jakt etter. Synes det merket høres så kjent ut, men.... Lykke til! Det er utrolig hva som finnes og ligger ubrukt rundt i de tusen hjem.

  Strålende vær! Gjør meg klar for fjelltur.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Vilken fin vinst du fick. Grattis till den.. Jag blir nästan lite sugen på att härma och sy mig en liknande..

  Kram Maidi

  SvarSlett
 3. Heldigen deg! Det var et skikkelig flott heklehus:) Jeg sydde to slike etuier til strømpepinner som mor fikk til jul. Veldig greit og kjekt å kunne sy iblant;)

  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med fin premie:) Jeg har akkurat samme problem som deg. Problemet blir enda større når så og si alle heklenåler som lages i dag er for lange samme hva slags merke det er.

  SvarSlett
 5. Så kjekt å vinne så flott etui!! :-)
  Jeg har to Novi-heklenåler.. 4,5 og 5. Hvis du vil ha dem kan jeg sende dem, jeg hekler like godt uansett merke. ;-)

  SvarSlett
 6. Korrigering... det er 4,5 og 5,5 jeg har... ;-)

  SvarSlett
 7. Jeg skal se hva jeg har - jeg er ganske sikker på at jeg har mange. Det er ikke så viktig for meg hvilket merke jeg bruker, så vi kan sikkert bytte eller noe da vettu....om jeg finner dem igjen da - har jo vært så flink til å rydde den siste tida :-P

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 8. Eg skal sjå betre etter, men har iallfall to stk i 2,5. så du kan få den eine.
  Flott heklenålhus. Der blir det system.

  Fin veke frå Anne-Mari

  SvarSlett
 9. Så kjekt at heklehuset kom vel fram! Det er viktig å ha rett heklenål ja, ellers blir det vondt i fingrene ja. Ha en fin uke.:)

  SvarSlett
 10. Så flott heklehus, dette er jo kjekt:) Jeg har dessverre ingen erfaring med heklenålene du etterlyser..

  SvarSlett
 11. Gratulerer med nytt heklehus, det var fint og kjekt :)
  Jeg har to heklenåler av merket novi en i 2,5 og en i 7.
  Si i fra så sender jeg dem gjerne til deg.
  Ha en flott tirsdag.

  SvarSlett
 12. Gratulerer med fin gevinst! Da ser det ut som om du får hjelp med heklenålene også :) Selv har jeg sluttet med heklenåler uten skaft, synes at de fra "Du store alpakka" fungerer bra.

  SvarSlett
 13. Gratulerer med flott premie!! Det ser ut som du får fylt opp etuiet med novi heklenåler også, så bra! :-)

  SvarSlett
 14. Heia gode HekleRuth;)
  Du tryller med den lille heklenåla du altså! Det som slo meg da jeg så bølgefargene dine, var hvor vakkert det var med noen gråe innslag? Se på teppet det ligger på...mellom grå og mørk koksgrå tror eg vil gi deg det spillet du savner...
  Hadde samme opplevelse i går da eg sydde nytt trekk til en fluktstol. Begynte med lapper i lyblått og syntes det ble for søtt. Men, noen mørke dongerilapper løste det ;)

  Løkke tell og vårklem fra Os!

  SvarSlett
 15. Anonym9/6/14

  Hei!

  Kjøpte en Novi heklenål her forleden i en butikk her i Trondheim, skal jammen meg sjekke opp om de har flere størrelser enn den ene jeg kjøpte som var nr.4, du hører fra meg :)

  Mvh Hilde

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra da. Jeg skal til Trondheim på ferie i år. Kan du ikke fortelle hvor du handlet.
   Klem

   Slett