tirsdag 14. mai 2013

Koselig togtur
Dere er nok lei av å lese reiseopplevelser hos meg nå. Jeg lurer dere litt her med det første bildet hvor jeg viser bakstykket på puten min. Har begynt med bakstykket. Hekler det fast til forstykket. 
Jeg var litt lei av flyreiser, så min kjære fant på noe nytt da vi skulle forlate New Orleans. På nettet fant han fram til et slags hotelltog på to etasjer som skulle ta oss fra New Orleans til Los Angeles . Turen skulle ta 48 timer. Gjett om vi var spente på hvordan dette skulle gå.


 Ingen grunn til bekymring. Her står Henry (til høyre), som skulle ha ansvaret for vår vogn.Vi ble tatt i mot med håndhilsing og alt var supert tilrettelagt for oss. En bitte liten lugar, eller rettere sagt kupé stod klar for oss. Hvert vårt gode sete med utsikt, og til natten skulle altså denne lille lugaren forvandles til soverom for to. Vi to er vel ganske normale i kroppsstørrelse, men det var trangt så vi lurte litt på hvordan det gikk til natten med noen av våre medreisende. De på bildet over her er det jo litt størrelse på. Vi startet tidlig en morgen. Til lunch fikk vi bestille tid, og da vi ble ropt ned var det Den flotte menyen. Tre retters lunch etter eget valg. Aldeles herlig, og for oss en overraskelse. Stilfullt som om det var på Orientekspressen. Det samme gjentok seg til middag. Flotte frokoster også. Til måltidene satt vi sammen med nye mennesker hver gang. Veldig koselig å prate, og bli kjent med nye folk. Nå skal jeg ikke vise så mange bilder fra turen. Det ble en utrolig koselig reise. Kvalitetstid med min kjære som i tillegg til å ha funnet fram til denne måten å reise på hadde lastet ned podcaster med beskrivelser av de forskjellige stedene vi reiste forbi.Vi fikk sett mye av Amerika på denne måten å reise på. Kan anbefales. På bildet over her reiser vi fra New Orleans over Mississippi River.Her dyrkes det pecannøtter midt på prærien. Ellers var det mye tørt landskap med kaktuser .


Vi reiste fra New Orleans. Innom Houston (Texas) Videre til San Antonio, El Paso, Tucson (Arizona) , Maricopa. Gjennom Palm Springs, og til slutt endte vi opp i Los Angeles. Etter El Paso krysset vi Rio Grande River, og så rett over til The Mexican border. Vi kjørte virkelig gjennom cowboyland. Så hvor de hadde spilt inn Bonanza. Ellers så  vi masse dyr på prærien. Harer og noe som lignet på rådyr. Vi fikk med oss to nydelige solnedganger, og en flott soloppgang. En herlig måte å reise på.