tirsdag 1. oktober 2013

GLAMOURDet har vært litt glamourstrikking hos meg i det siste. Holder på med et sjal som vokser sakte, men sikkert. Innimellom har jeg strikket dette lue/vottesettet. Oppskrift fant jeg her hos den flinke  Martine  som eier bloggen FULL AV ULL.  Her er det datteren min som lager et hjerte. Vottene er litt for små til henne.


Helt passelig til meg. Sitter godt på smale damehender, og er supermyke å ha på seg.
Luen og vottene er strikket av Sandnes sitt Alpakkagarn, og en tråd med Marks & Kattens FameTrend Paljett. Alpakkagarnet til Sandnes er nydelig og mykt. Må bruke det flere ganger, tenker jeg. Famegarnet har jeg brukt før, og det er der glamouren kommer inn i bildet. Øverst på vottene har Martine brukt et garn som heter Bling på de første 4 omgangene. Jeg hadde ikke det garnet, så jeg har brukt et heklegarn jeg kjøpte i Amerika. Det vises ikke så godt på bildet, men det glitrer det også. Det er lov å improvisere litt, tenker jeg. Har brukt pinner nr 5. Så her går det kjapt.


Selv om vi har superfint vær her i Bergen for tiden, så er det jo ikke så dumt å forberede seg til kaldere dager. Vil absolutt anbefale dere å gå inn på Martines blogg. Hun lager masse fint.