tirsdag 6. mars 2012

Tøffe luer



Dette sinte fjeset er absolutt ikke bilde av hvordan mitt humør er for tiden. Tvert imot føler jeg meg lettet og glad. Gipsen på høyrehånden er borte, og jeg har så vidt begynt å strikke litt. Bare småtteri som blir fort ferdig. Artige små luer som liksom skal skremme litt. Denne blå luen blir til mitt barnebarn. Han liker sånne fjes. Han lager litt skremmende lyder når han se dette. Uhææ, uhææ sier han, og ler.


Denne er faktisk til en liten pike. De kan jo få lov til å skremme litt de også. Alt behøver jo ikke være så søtt hele tiden.Oppskriften på luene fant jeg her. Bloggeren var så grei å svare meg da jeg ikke fikk til fellingen. Første gang jeg broderer maskesting. Veiledning fant jeg her. Strevde litt med maskene på grunn av at armen er litt stiv enda. Maskene ble ikke akkurat så pene, men øvelse gjør mester sies det. Ja her er det litt gå på.



Denne uken begynner jeg på jobb igjen. Det blir deilig å være "back in business again". I dag er det første tirsdagen i mars. Jeg synes at tiden flyr. Ikke lenge til påske faktisk. Nå skal jeg fyre opp i peisen og kose meg litt. Det blir Frusterte fruer på tv, mens jeg strikker litt. Ønsker dere alle en fin kveld og en fin ny uke.